Alkalmazásfejlesztés

pincer

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik egyedi alkalmazásfejlesztési projektek kivitelezésében, elsősorban a gyógyszeripar területén. Fejlesztési metódusunk minden esetben a leendő felhasználók aktív bevonásával, iteratív fejlesztési ciklusokon keresztül történik. A fejlesztés során célunk, hogy a végtermék maximálisan ki tudja szolgálni a leendő felhasználók üzleti igényeit, ergonomikus, egyszerűen kezelhető, praktikus felületeket hozunk létre a legmagasabb folyamatbiztonsági szabályok betartása mellett.

GYÁRTÁST TÁMOGATÓ ALKALMAZÁSOK

A gyártás és minőségbiztosítás területére agilis fejlesztési módszertannal készítettünk több, böngészőben futtatható, sorrend-optimalizáló megoldást, amelyek hatékonyan támogatják a gyógyszeripari minőségbiztosítási labor folyamatait, illetve a csomagolóüzemek gyártási-sorrend optimalizálását.

KERESKEDELMI, ÜZLETI TERÜLETEKET TÁMOGATÓ ALKALMAZÁSOK

Egyedi üzleti problémákat megoldó BI alkalmazásaink képesek a vállalat primer adatforrásaihoz csatlakozni, onnan az egyes üzleti területek számára értékes mutatószámokat és kereskedelmi előrejelzéseket előállítani, illetve a kapcsolódó jóváhagyási és kommunikációs procedúrákat zárt, auditált keretek közé terelni.

ORVOSLÁTOGATÓI TEVÉKENYSÉGET TÁMOGATÓ ALKALMAZÁSOK

Nemzetközi gyógyszergyártók számára folyamatosan fejlesztünk olyan célalkalmazásokat, amelyek az orvoslátogatók tevékenységét segítenek objektív módon mérni, értékelni, bónuszkalkulációjukhoz jelentenek transzparens adatforrást.

PATIKAINFORMÁCIÓS RENDSZEREK

A patikák hatékony értékeléséhez készítünk analitikus CRM rendszert, amely egy-egy patika kapcsán határozza meg a potenciális forgalom becslését, valamint a patikák „nem fizetési” kockázatát.

EGYEDI INTELLIGENS BETEGREGISZTEREK

Egyedi webes betegregiszter felületek készítése, ahol a vizsgálatba bevont orvosok az egyes terápiák indukálta változásokat tudják regisztrálni betegeikről és továbbítani az információkat a gyártók felé.